22 listopada 2019

KARTKI Z KOLEKCJĄ CHRISTMAS IN THE COUNTRY


Hej,

Dziś pokażę wam już prace z serii świątecznej, w której wykorzystałam przepiękną kolekcję papierów Christmas in the Country od Primy Marketing. Przygotowałam dwie warstwowe kartki w formacie DL z ramkami w roli głównej.

zapraszam!

Gdy otworzyłam bloczek tych świątecznych papierów, od razu zachwyciłam się pięknymi grafikami w stylu vintage i już wiedziałam, ze kilka z nich oprawię w ramki. Uznałam, że to fajny pomysł, bo można je wykorzystać później jako główny element różnego rodzaju projektów. Właśnie w ten sposób powstały moje dzisiejsze kartki - jedna z jelonkiem, a druga z Mikołajem.WYKORZYSTANE PRODUKTY:

PAPIERY:
Prima Marketing: Christmas in the country
zestaw papierów A4

MEDIA:
gesso białe 13arts

INNE:
kwiaty Prima Marketing
nozyczki
Klej Tacky Glue
bazy kartek w formacie DL
1 komentarz:

Dilek Kolat pisze...

Pozdrav, sezonski pozdrav svim mojim prijateljima, ovdje sam da vam kažem malo o tome kako sam vratio svoj hsnabd uz pomoć sjajnog čovjeka po imenu Dr. Amiso. Moje ime je Božena Miho, iz Splita, Hrvatska. Nakon deset godina braka, moj suprug i ja vodili smo svađu ili drugu, sve dok me napokon nije napustio i preselio u Teksas, da budem s drugom ženom. Osjetio sam da mi je život gotov i moja djeca su mislila da više nikada neće vidjeti oca. Pokušala sam biti snažna samo za djecu, ali nisam mogla kontrolirati bol koja me muči, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom, jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Svaki dan i noć razmišljam o njemu i uvijek želim da mi se vrati, stvarno sam se uznemirio i trebala mi je pomoć, pa sam potražio pomoć na mreži i naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da Dr.Amiso može pomoći da vratim predmete brzo. Tako sam osjećao da ću ga probati. Kontaktirao sam ga i on mi je rekao što da radim, a ja sam to učinio, a onda je za mene napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije suprug me stvarno zvao i rekao mi da mi toliko nedostaje mene i djeca, tako nevjerojatno !! Tako se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje pogreške i boli koju je nanio meni i djeci. Od tog dana naš je brak sada bio jači nego prije, a sve zahvaljujući Dr.Amisu. on je tako moćan i odlučio sam podijeliti svoju priču na internetu da je Dr.Amiso pravi i moćan rezač štapova da ću se uvijek moliti dugo živjeti kako bi pomogli svojoj djeci u vrijeme nevolje, ako ste ovdje i trebate svog Ex-a nazad ili se vaš muž preselio u drugu ženu, želite biti prepoznati u svijetu ili o problemu s rakom, želite se vjenčati s ljubavnikom po vašem izboru ili slučajevi razvoda, zdravstveni ili bračni problemi, promicanje posla i uspjeh, uopće ništa, nemojte odustani, više ne plači, odmah se obrati ovoj snažnoj čaroliji. Evo njegove osobne adrese e-pošte na: herbalisthome01@gmail.com